Smartphone verzekeringen

WIE IS WIE


Smart2Cover B.V. biedt deze smartphone verzekering aan via Aftersales Group uit Den Bosch, administrateur van Atlas Gemini te Malta, de verzekeraar, ingeschreven bij de AFM onder nummer 12042867. Smart2Cover B.V. staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12044188.

ZO BEN JE VERZEKERD


Je kiest het juiste product met jouw tegoed, schaft deze aan en geeft online jouw gegevens door: snel, makkelijk en transparant. De verzekeringsovereenkomst komt officieel tot stand nadat je je op de website hebt geregistreerd door jouw gegevens achter te laten en de verzekeraar dit heeft geaccepteerd. Je hebt 30 dagen de tijd om je te registreren. Nadat je bent geregistreerd wordt de verschuldigde premie automatisch afgeschreven van de door jou opgegeven bankrekening.

Het tegoed op de geactiveerde verzekeringskaart kan uitsluitend worden gebruikt voor betaling van de premie voor de Bruna verzekering. De volledige waarde van deze pas wordt bij het sluiten van de verzekering in mindering gebracht op de verschuldigde premie. Gedeeltelijke verzilvering is niet toegestaan. Het tegoed op de pas is geldig tot uiterlijk 30 dagen na aankoop in de winkel.

ALS JIJ STRAKS SCHADE HEBT?


Dan willen wij het ongemak voor jou oplossen, je bent slim verzekerd! Na afsluiting van onze verzekering is jouw product direct veilig. Jouw Bruna verzekering biedt dekking tegen verschillende schadeoorzaken, zowel in huis, buitens huis, in BelgiŽ en zelfs in de rest van de wereld. Wij stellen alles in het werk om deze tegenvaller te laten meevallen. Dat geeft toch een veilig gevoel? Deze verzekering is bijzonder, wij geven jou namelijk een zeer complete dekking en service.

Zodra je bent verzekerd en in de toekomst schade hebt, geef dit dan direct door aan onze collegaís via de servicelijn: (073) 76 20 636. Ons team van gecertificeerde reparateurs zorgt voor snelle reparatie of vervanging.

LOOPTIJD


De minimale looptijd van de verzekering is 1 jaar en de premie betaling is maandelijks. Deze wordt van je rekening afgeschreven. Indien je de verzekering niet opzegt na 1 jaar dan wordt deze automatisch verlengd per maand. Na deze automatische verlenging kan je de verzekering op ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van 15 dagen.

Vragen? Mail naar smart2cover@aftersalesnl.nl